Stap voor stap kopen

Je bent eruit; je gaat een huis kopen. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je goed voorbereid ter werk gaat. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Dijkhuizen Garantiemakelaars begeleidt je bij de aankoop van jouw woning in 4 stappen.

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek

Allereerst ga je samen met onze hypotheekadviseur aan de slag om binnen 24 uur 100% zekerheid te krijgen over je nieuw af te sluiten hypotheek. Hierbij worden de financiële gegevens binnen deze 24 uur gecheckt door de geldverstrekker en kan je hiervan een Garantiecertificaat ontvangen die 6 maanden geldig is. Hierdoor weet je al dat de financiering geregeld is en dat je zonder zorgen en zonder voorbehoud kunt gaan bieden op woningen samen met de aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars. Hierdoor worden je kansen in de huidige krappe markt aanzienlijk vergroot.

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken

Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. Onze aankoopmakelaar maakt graag samen met jou een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen. Op jouw verzoek plannen wij de afspraak voor bezichtiging, uiteraard in overleg met jou en de verkopende makelaar, op een zo kort mogelijke termijn. Dat kan eventueel ook op een zaterdag. Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is dat je jouw (toekomstige) woning kunt bekijken met jouw eigen aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars.

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen

Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis, willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert jouw aankoopmakelaar een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt jouw aankoopmakelaar het kadaster, bestemmingsplan en/of adviseert hij een Bouw- Technokeuring uit te laten voeren. Als alles aan jou en onze voorwaarde voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Jouw aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet jouw aankoopmakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richten wij ons op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de ople­vering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wij maken het koopcontract op of controleren het document als de verkopende makelaar dit heeft opgesteld. Een Garantiemakelaar is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent. Daarmee staat jouw Garantiemakelaar ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars ? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 070 – 3000138 of mail naar info@dijkhuizenmakelaars.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.