Over ons

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

NVM Makelaar Voorburg

We helpen je graag op weg bij het kopenverkopen, verhuren of taxeren van je woning

Ben je op zoek naar een makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag of in de omgeving? Dijkhuizen Garantiemakelaars is dé makelaar voor de regio rondom Voorburg. Wij dragen zorg voor een optimale begeleiding tijdens de aan- of verkoop of verhuur van een woning. Al jarenlang is Dijkhuizen Garantiemakelaars de meest verkopende makelaar bestaande bouw in Voorburg.

Het kiezen van de juiste makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag of in de omgeving kan nog lastig zijn. Het aan- of verkopen of verhuren van een woning is niet niks. Je wilt daarom verzekerd zijn dat het proces soepel verloopt. Door te kiezen voor een Garantiemakelaar, die is aangesloten bij de NVM, kies je voor meer zekerheid. Wil je verzekerd zijn van een reële prijs, de juiste juridische ondersteuning en een hoop zekerheid? Kies van voor Dijkhuizen Garantiemakelaars. Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Al sinds 1995 is Dijkhuizen Garantiemakelaars een begrip in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Wij staan bekend om de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van appartementen en woningen. Jij en jouw woning staan hierbij altijd centraal. Ons ervaren team van makelaars helpt je graag bij de aan- of verkoop, verhuur of taxatie van een woning.

 

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

Ons team Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars Voorburg helpen wij je graag.

Walter Dijkhuizen

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Leon van der Does

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Chris Goedhuys

Assistent-makelaar

Bibi Jooren

Assistent-makelaar

Patrick Pronk

Assistent-makelaar