Over ons

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

NVM Makelaar Voorburg

We helpen je graag op weg bij het kopenverkopen of taxeren van je woning

Ben je op zoek naar een makelaar in Voorburg? Dijkhuizen Garantiemakelaars is dé makelaar voor Voorburg en omstreken. Wij dragen zorg voor een optimale begeleiding tijdens de aan- of verkoop van een woning. Al jarenlang is Dijkhuizen Garantiemakelaars de meest verkopende makelaar bestaande bouw in Voorburg.

Het kiezen van de juiste makelaar in Voorburg kan nog lastig zijn. Het aan- of verkopen van een woning is niet niks. Je wilt daarom verzekerd zijn dat het proces soepel verloopt. Door te kiezen voor een Garantiemakelaar, die is aangesloten bij de NVM, kies je voor meer zekerheid. Wil je verzekerd zijn van een reële prijs, de juiste juridische ondersteuning en een hoop zekerheid? Kies van voor Dijkhuizen Garantiemakelaars. Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Al sinds 1995 is Dijkhuizen Garantiemakelaars een begrip in Voorburg en Leidschendam. Wij staan bekend om de aan- en verkoop en taxaties van appartementen en woningen. Jij en jouw woning staan hierbij altijd centraal. Ons ervaren team van makelaars helpt je graag bij de aan- of verkoop van een woning.

 

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2016 tot maart 2018

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2016 tot maart 2018

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2016 tot maart 2018

Ons team Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars Voorburg helpen wij je graag.

Walter Dijkhuizen

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Leon van der Does

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Chris Goedhuys

Assistent-makelaar

Bibi Jooren

Assistent-makelaar

Patrick Pronk

Assistent-makelaar