Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Dijkhuizen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Carry Berger

10

Dankzij de gedegen kennis van Dijkhuizen Garantiemakelaars is ons huis snel en voor een goede prijs verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Marc Hitzert

9

De samenwerking met Dijkhuizen Makelaars is steeds uiterst prettig verlopen. Er staat onder leiding van Walter en Leon een hecht team van aimabele en deskundige medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. Communicatie was daardoor top; altijd kregen we snel en duidelijk antwoord en afspraak was afspraak! Daarnaast werkt hun digitale informatiesysteem fantastisch. Dijkhuizen Makelaars is absoluut een van de betere makelaars in Voorburg. Geen twijfel!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

10

De verkoop van ons huis is fantastisch en snel verlopen dankzij Chris en zijn collega's van Dijkhuizen makelaars. Heel prettig contact en we zijn echt goed en kundig begeleid. Alleen maar lof!!!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Van der Toorn

7.3

Het contact met de makelaar verliep soepel en heel fijn Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en zou iedereen hem kunnen aanraden

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Gerard van Meurs

8.8

Vanaf het eerste moment een plezierig contact gehad. Waren ook bereid om te praten over de tariefstelling en daar goede afspraken over gemaakt. Zeer goede adviezen ten aanzien van de presentatie van onze woning voorafgaand aan het 'te koop zetten'. En zeer veel waardering voor het geadviseerde media bureau, welke foto's en een film van onze woning heeft gemaakt. Vanaf het moment dat de woning in de verkoop ging, snelle afstemming m.b.t. afspraken en goede opvolging. Ook tijdens het verkooptraject goed begeleid en goed geadviseerd. Kortom, wij zijn/waren erg tevreden.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

Dijkhuizen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.2. Benieuwd waarom?