Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Dijkhuizen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Ik ben erg tevreden over de verkoop van mijn huis via Dijkhuizen Garantiemakelaars. De service was perfect. De communicatie was helder en uitvoerig en heb ik als zeer prettig ervaren. Het advies van de verkoopprijs en het advies bij de biedingen was duidelijk en hierin werd ik vrijgelaten om zelf te oordelen. De verkoop zelf was binnen 2 weken afgerond. Al met al goede service!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.8

Mijn verwachtingen zijn overtroffen. De deskundige, adequate en persoonlijke begeleiding van deze makelaar heeft de stress die de verkoop van een huis met zich meebrengt zo goed als weggenomen. Niets is deze makelaar te veel.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

De contacten met de makelaar verliepen prima, goed bereikbaar, snel antwoord. We zijn van begin tot eind goed begeleid in het verkoopproces. Goede adviezen, wat uiteindelijk tot de verkoop van de woning heeft geleid. We zijn tevreden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Walter Dijkhuizen heeft de intake gedaan, en kwam met realistische vraagprijs waardoor huis in 2 dagen was verkocht. In zijn vakantie/ bij afwezigheid werd hij door collega Leon en de anderen uit het team prettig en zakelijk vervangen. Geen probleem ! Ook het werken met website waarin bezichtigingen, reacties werden bijgehouden is door ons als positief ondersteunend ervaren.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

7.8

Het contact verliep soepel met de makelaar. Hij hield mij op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens de verkoop en heeft uiteindelijk alles netjes afgerond. Kortom tevreden!

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dijkhuizen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.2. Benieuwd waarom?