Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Dijkhuizen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Chris

9

Ik ben zeer tevreden over Dijkhuizen Garantiemakelaars: professionele intake, mooie presentatie van de woning en vakkundige begeleiding bij het verdere verkoopproces. Ik heb mijn woning snel zonder zorgen voor een mooie prijs kunnen verkopen dankzij hun inzet.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Mevr. Smit

10

Bibi, Patrick , Chris, Walter en Leon, het gehele team was er voor mij. Deskundige adviezen, continue terugkoppeling, herinneren aan dingen die ik moest aan leveren, empatisch, klantgericht en resultaat gericht. Afstemmen met mij hoe ik het vond gaan. Een oprechte vriendelijke benadering en een luisteren ook voor een cliënt die zenuwachtig was over het hele proces. Ze opereerde echt als team en hebben gedaan wat ze toegezegd hebben en meer. Bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Frank Mulder

9

het contact met de makelaar en alle medewerkers is van begin tot eind erg goed geweest. als iemand ons advies vraagt zullen onze makelaar adviseren.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Jac Ponjée

8

Begeleiding bij de verkoop van ons huis was prima voor elkaar. Persoonlijke aandacht en makkelijk te bereiken kantoor/makelaar zijn ons goed bevallen en wat ons betreft de sterkste pluspunten. Ook de interactie via de web portal ging soepel en eenvoudig waardoor afspraken en aanleveren benodigde gegevens snel en gemakkelijk verliepen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

8.5

Prima service, komt gemaakte afspraken na, behulpzaam en goede adviezen t.a.v. het aanbieden van het huis en tijdens de verkoop.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

Dijkhuizen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.2. Benieuwd waarom?