Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Dijkhuizen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Mevr. Herlaar

10

Het contact verliep prima, makelaar Leon denkt met je mee is zeer deskundig en op kantoor zeer aardige medewerkers. Alles tot in de puntjes geregeld een dikke 10.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.5

Fijne, eerlijke mensen om mee te werken. Ik heb heel goed advies en begeleiding gehad geduurdende het hele verkoop traject. Vooraf heb ik bij 6 makelaars offertes opgevraagd, en Dijkhuizen kwam er het beste uit. Niet alleen qua prijs maar ook qua klantbeoordelingen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.8

Bij Dijkhuizen hebben ze verstand van zaken en dat merk je! De communicatie was erg prettig en met korte lijnen !

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Louise de Groodt

10

Het hele kantoor helpt je, steunt je. Nemen de tijd om alles uit te leggen. Je wordt vriendelijk en met respect behandeld. Niets is te veel om je te helpen. Ben enorm blij dat ik in deze zeer moeilijke keuze de steun van iedereen kreeg. Walter je hebt een mooi bedrijf.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Mevr. Koolen

8

Het contact met de makelaar verliep goed, professioneel en ontspannen. Prettig persoonlijk contact en advies. Snelle updates van ontwikkelingen telefonisch of via de site.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

8.5

Het contact met de makelaar en de medewerkers van het kantoor verliep plezierig en zakelijk. Sympathieke mensen. Een prettige combinatie vind ik zelf. Bij vragen was het kantoor goed bereikbaar en werd direct meegedacht en actie ondernomen indien dat nodig was. Terugkijkend naar het hele proces heb ik het als plezierig en kundig ervaren. Ik zou deze makelaar dan ook zeker anderen aanbevelen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

Dijkhuizen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Dijkhuizen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.2. Benieuwd waarom?